ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το κατάστημά μας συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Γενική Ταχυδρομική! Γνωρίζοντας πολύ καλά την ανυπομονησία σας να πάρετε στα χέρια σας την παραγγελία σας, έχουμε κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε αυτό να συμβεί όσο γίνεται πιο σύντομα! Αυτό σημαίνει πως:

• Για αποστολές εντός Αττικής, θα χρειαστούν 1-2 εργάσιμες από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας σας & θα λάβετε το ενημερωτικό e-mail με τον κωδικό παραγγελίας σας.

• Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα χρειαστούν 1-3 εργάσιμες από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας σας & θα λάβετε το ενημερωτικό e-mail με τον κωδικό παραγγελίας σας.

• Για παραγγελίες με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, θα λάβετε δεύτερο e-mail αποστολής της παραγγελίας. Αυτό σημαίνει πως από τη στιγμή που θα ληφθεί το e-mail, η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη για παραλαβή & η ισχύς της είναι 4 εργάσιμες ημέρες.

Έχετε τη δυνατότητα, κατά την καταχώρηση την παραγγελίας σας, να σημειώσετε αν χρειαστεί, κάποια επισήμανση, π.χ. όσον αφορά στην Ώρα Παράδοσης κτλ.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε για οποιοδήποτε λόγο να παραλάβετε το δέμα σας την προκαθορισμένη ημέρα ή ώρα παράδοσης, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής και να κανονίσετε εκ νέου την παραλαβή του. Μην ανησυχείτε… το δέμα σας παραμένει στην Γενική Ταχυδρομική για περίπου 10 ημέρες προτού επιστρέψει σε εμάς!

Πόσο κοστίζουν τα Έξοδα Αποστολής?

Τα έξοδα αποστολής είναι 5€ για όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας και ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας!